27.- En marxa el Filoperiodisme CoMENTALISTA
L'actitud constant i permanent de comunicar, de donar a conèixer, d'escoltar i reformular, de donar i rebre "VEUS" Vivències expressades amb utilitat social.
- Comentals bloquer.
- Realització del programa mensual col·laborador de ràdio Falset, "Priorem Priorat" des de 2018, enguany XV aniversari.
- Conferenciant, ponent i animador de grups
- Secretaria general de la Federació Veïnal de Tarragona Segle XXI
- Secretaria de Drets Humans Cooppel de diverses associacions.
- Lector i pregant en les celebracions catòliques.
CoMENTALISTA
Filosofia, epistemologia, filoperiodisme de base i la missió de fer comentaris en sentit cooperatiu en difusió de boca orella
Epistemologia del com, incloent els corrents filosòfics epistemològics la base la trobem en el comentari, en el com, per explicar el coneixement, segons la base neurocientifica sensorial.
L'epistemologia, del grec ἐπιστήμη ─epistḗmē (“coneixement justificat com a veritat”)─ i λόγος ─lógos (“estudi”)─, és la branca de la filosofia que estudia el coneixement: la seva naturalesa, possibilitat, abast i fonaments .
Epistemologia és la branca de la filosofia que estudia l'origen, l'estructura, els mètodes i la validesa del coneixement” , diu el Diccionari de Filosofia, de Runes. L'epistemologia difereix segons la disciplina que s'estudia.
Filoperiodisme, tot hom és filo fotograf, periodista personal, de família o d'associació
Principis de Comentalista.-
La cooperació comentada amb dialèctica i dialògica
Principi existencialista de base neurocientífica de la iniciativa solidària Cooppel, en el cal que..., cooperació, Com que, qual o tal, Comentaris de cooperació mental, aprenentatge de tota la vida,
Base neurocientífica de l'aprenentatge de la LISTA, Lectura Interpretació-interventora Senso-neuronal Transanalista de l'Autoritat mental, la qual és transversal entre els guions i les narratives cognitives, relacionals i dels guions d'estil de vida.
Minimalista, seleccionant lo no essencial, no útil, senzill i clar i en filosofia apliquem la navalla d'Occam, cercant l'explicació més simple.
Sobre les explicacions sensacionalistes senzilles i humils, que criden a la reflexió del Dret de la Llibertat Universal Mental.
https://ca.wikipedia.org/wiki/Minimalisme
https://ca.wikipedia.org/wiki/Navalla_d%27Occam
La navalla d'Occam o navalla d'Ockham és un principi metodològic i filosòfic atribuït al frare franciscà Guillem d'Occam, lògic del segle xiv, que forma la base del mètode reduccionista segons el qual «en igualtat de condicions, l'explicació més simple sol ser la més probable». Això implica que quan dues teories en igualtat de condicions tenen les mateixes conseqüències, la teoria més simple té més probabilitats de ser correcta que la complexa.[1]
El poder de la ment sobre l'estrés, l'ansietat i la depressió com a problemes d'avui que sufrim la majoria de les persones, la capacitat de llegir la ment de l'altra per mitjà de l'observació del cos, de l'expressió corporal, no verbal, relaxats en escolta activa i amb reformulacions sobre la seva autoestima i autoconcepte. Amb tics de silencis per a invitar a l'altra a parlar. Hipnosi, intuir, hipòtesis
https://www.elnacional.cat/ca/benestar/reconeixer-trastorns-habituals-ment_785916_102.html
Filoperiodista CoMENTALISTA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada